Menu

Is beslaglegging mogelijk?

29 april 2021 - Anders
Is beslaglegging mogelijk?

Als er niet betaald wordt kan dat verschillende redenen hebben. Het is vaak zinvol om een Conservatoir beslag te laten opmaken. Zo weet je direct hoe je ervoor staat. Maar je moet wel de juiste stappen doorlopen. Waarbij minnelijk incasso vaak de beste optie is voor beide partijen. Wat concreet betekend dat er geen gerechtelijke beslaglegging zal plaatsvinden en beide partijen een overeenkomst bereiken. Maar dan moet je er wel zeker van zijn dat er mogelijkheid tot betalen blijkt.

Natuurlijk is het altijd beter om er samen uit te komen. Maar als dat niet lukt wil je wel sterk staan. Dit kan door het laten uitvoeren van een conservatoir beslag Amsterdam. Waarbij wij alle stappen die nodig zijn doorlopen en onze klanten begeleiden bij dit lastige proces. Maar zonder dat een klant zich er zorgen over hoeft te maken. Want jij kunt gewoon doorgaan met je werkzaamheden, wij lossen de rest op! Dat geeft zekerheid!

Beslag op vermogen.

Als het echt niet anders kan heb je middelen nodig om toch je geld te krijgen. Een van deze middelen is een Conservatoir beslag waarbij er beslag wordt gelegd op een vermogen of inkomen van degene die nog moet betalen. Bij Conservatoir beslag Amsterdam weten wij hier raad mee en helpen wij onze klanten voortdurend omdat er vaak wel al kosten zijn gemaakt.

Het is natuurlijk altijd lastig, als ondernemer ben je toch geneigd om vanuit gevoel te handelen. Daarom is het goed om een instantie achter de deur te hebben die om kan gaan met gevoel en vanuit ervaring en expertise handelt. Want alleen zo krijg jij uiteindelijk je geld.

Dagelijkse kost.

Wij zijn oplossingsgericht en handelen vanuit onze ervaring en expertise. Wij hebben niet alleen zelf belang bij een goede afhandeling. Ook onze cliënten en de mensen die moeten betalen hebben dat. Daarom kijken wij niet alleen of er een beslagname mogelijk is maar ook hoe de andere partij dit kan voorkomen. Wij worden niet voor niets de schakel tussen schuldeiser en schuldenaar genoemd.