Menu

Een coffeeshop in Amsterdam en omgeving?

13 augustus 2020 - Anders
Een coffeeshop in Amsterdam en omgeving?

De meeste mensen weten wel dat je voor een coffeeshop in Amsterdam en omgeving moet zoeken. Amsterdam staat zelfs wereldwijd bekend om de coffeeshops. De coffeeshop is een zaak waar je cannabis kunt kopen en kunt roken. Het heeft veel weg van een café, alleen wordt er nu geen alcohol geschonken. Veel mensen gaan namelijk voor de gezelligheid naar een coffeeshop in Amsterdam en omgeving. En wie naar de juiste coffeeshop gaat, die zal zeker een gezellige plek aantreffen! Sterker nog, je zou kunnen stellen dat de gemiddelde coffeeshop in Amsterdam en omgeving gezelliger is dan het café. Cannabis zal namelijk geen agressie veroorzaken, waar alcohol dat nog wel eens wil doen.

Een coffeeshop controleert goed op kwaliteit

Rook je regelmatig cannabis? Dan zul je vast en zeker weten hoe belangrijk het is om dit bij een betrouwbaar adres te halen. Koop je cannabis nooit zomaar op straat, maar bezoek daarvoor een coffeeshop. Een goede coffeeshop zal de kwaliteit van de cannabis immers goed nalopen, voordat men besluit om de cannabis in te kopen. Als leek is het moeilijk om de cannabis op kwaliteit te beoordelen. De inkoper van een coffeeshop zal de toppen doorgaans met een microscoop bekijken. Met een getraind oog kun je dan vaak zien of er met de toppen geknoeid is. Soms wil dat nog weleens gebeuren, omdat de cannabis zodoende zwaarder gemaakt kan worden. De prijs van de cannabis wordt aan de hand van het gewicht berekend. Bij een goede coffeeshop komt slechte cannabis er niet in!

Welke coffeeshop in Amsterdam en omgeving kies jij?

Dat je cannabis beter in de coffeeshop kunt kopen dan op straat, is een feit. Alleen welke coffeeshop kun je nou het best bezoeken als je cannabis wilt roken? Dat is vooral afhankelijk van je persoonlijke wensen. Net als lang niet iedereen dezelfde favoriete kroeg heeft, kan de favoriete coffeeshop per persoon verschillen. Werp daarom even een blik naar binnen om een goede indruk te krijgen van de sfeer. Uiteindelijk kan de kwaliteit van de cannabis overigens ook per coffeeshop verschillen. Om die reden blijft het ook een kwestie van uitproberen welke coffeeshop het best op jouw wensen aansluit.

In Amsterdam vind je voldoende coffeeshops

Er zijn vrij veel coffeeshops in Amsterdam te vinden. Je hoeft dus nooit lang te zoeken naar een coffeeshop in de buurt. Toch is het niet altijd verstandig om de eerste de beste coffeeshop binnen te lopen. Dit omdat er toch nog veel sprake is van kwaliteitsverschil. Om die reden is het verstandig om je eerst in te lezen over de verschillende coffeeshops. Je kunt online gemakkelijk recensies vinden van mensen die je voor zijn geweest.

Momenteel alleen afhalen

In de coffeeshop in Amsterdam kon je vanwege corona enige tijd niet blowen. De coffeeshops waren wel open om er cannabis af te halen. Sinds 1 juli zijn de coffeeshops echter weer geopend. Net als andere zaken, dienen ook de coffeeshops zich aan de maatregelen te houden. Je bezoekje aan de coffeeshop is dus misschien net iets anders dan voorheen, maar je mag er wel weer gezellig blijven zitten!

Kom naar The Border! De gezelligste coffeeshop van Amsterdam!