Menu

Massage opleiding doen

31 mei 2022 - Gezondheid

Wil je graag een massage opleiding doen? Dan ben je bij www.anand.nl aan het juiste adres. We bereiden je voor op een nieuwe carriere als wellness masseur. Je leert tijdens onze cursus hoe je klanten op een professionele wijze kan laten ontspannen. Bij ons leer je meerdere soorten massages en technieken aan. Uiteraard in een professionele werkomgeving, zodat je precies weet hoe je dit moet aanpakken. Een cliënt pure ontspanning laten ervaren is een hele kunst. Bij www.anand.nl leren we je deze kunst te beheersen. Je kan zo mensen optimaal laten ontspannen met onze massagetechnieken. Je geeft zo je klanten een uitstekend gevoel mee zodra ze naar huis gaan.

Volg een vakopleiding voor wellness masseur

Bij www.anand.nl kan je jezelf inschrijven voor een professionele opleiding tot wellness masseur. Bij ons volg je een jaar lang een opleiding. Een deel van de opleiding volg je thuis en een ander deel van de opleiding volg je op locatie. Je loopt hierbij ook nog eens minimaal 6 dagen stage bij een massagepraktijk. Nadat je de opleiding hebt afgerond kan je zelfstandig een massagepraktijk openen of solliciteren bij een wellnesscenter. De vraag naar professionele masseurs met diploma neemt steeds meer toe. De kans is dus groot dat je direct na het behalen van je diploma aan de slag kan! Met een erkende diploma van anand.nl zit je in ieder geval goed.

Combineer de opleiding met bijvoorbeeld yoga of een ayurvedische massage

Via www.anand.nl kan je cursussen volgen die helemaal niet standaard zijn. Dit maakt onze opleiding natuurlijk extra speciaal. Zo kan je leren hoe je yoga meditatie kan toepassen tijdens het geven van een massage. Je geeft zo een extra effect aan de ultieme ontspanning voor je cliënt. Dit is precies wat je wilt bereiken. Als je cliënt tot de ultieme ontspanning gebracht wordt zal hij of zij als herboren ontwaken uit een massage. Dit is de ultieme voldoening voor de cliënt en uiteraard ook voor jezelf doordat jij deze massage gegeven hebt!

Schrijf jezelf vandaag nog in voor een opleiding tot masseur


Wil je vandaag nog je carrière omgooien en aan de slag gaan als masseur? Dan ben je bij www.anand.nl aan het juiste adres. Bij ons kan je een professionele opleiding tot masseur gaan volgen. Wij zorgen ervoor dat je volledig voorbereid wordt op de opleiding en je zo aan de slag kan gaan in de praktijk. We zijn één van de weinige erkende opleidingen tot masseur. Je kan een opleiding volgen bij ons op locatie in Zaandam. Schrijf jezelf vandaag nog in voor de opleiding via onze website.