Menu

Kies voor een verhuislift

22 september 2020 - Anders
Kies voor een verhuislift

Ga je verhuizen in Amsterdam en woon je op de 3e verdieping ? Maak dan gebruik van een verhuislift en ga niet zelf spullen naar boven tillen. Hier lees je meer over gebruik maken van een verhuislift en de voordelen ervan.

Wat is een verhuislift?
Een verhuislift is een soort ladder die je tegen je raam aanzet en op die ladder gaan er doormiddel van een lift aanwezig op die ladder je spullen omhoog. Je hebt een verhuislift in allerlei verschillende soorten en maten. Voor lichte spullen en voor zware spullen.


Wanneer gebruik je een verhuislift?
Een verhuislift gebruik je als je veel spullen hebt en je die niet allemaal naar boven kunt tillen. Vooral bij de zware spullen is het heel erg aan te raden aangezien dat moeilijk naar boven te tillen is. Als je niet zoveel spullen hebt kun je beter ervoor kiezen om toch via de trap de spullen naar boven te brengen.


De voordelen van een verhuislift
Een voordeel is dat het fijn is zoals hierboven ook al genoemd, dat je niet zelf alle spullen naar boven moet tillen maar dat dit makkelijk gaat met deze lift.
Wat hier ook een voordeel van is is dat je geen last krijgt van je rug omdat het allemaal via de lift gaat. Want het is natuurlijk niet fijn als je net in je nieuwe woning woont en je meteen al een paar dagen last hebt van je rug.
Nog een voordeel is dat het ook sneller gaat. Met deze lift zijn je spullen zo boven en met de trap duurt het een stuk langer.


De nadelen van een verhuislist
Een nadeel is dat het geld kost. Als je via de trap verhuist kost het geen geld als je zelf je spullen naar boven brengt tenminste en een lift huren kost wel weer geld.
Nog een nadeel is dat je ook wel plek moet hebben. Want de lift neemt wel ruimte in beslag. Als je straat erg smal is met een weg waar ook nog auto’s door moeten is het maar de vraag of je wel de lift kunt gebruiken.


Is een verhuislift iets voor jou?
Als je gaat verhuizen in Amsterdam en je hebt een hoop zware spullen kun je het beste deze lift gebruiken. Als je weinig lichte spullen hebt zal je het ook eventueel met de trap kunnen doen.